|
||
VALİ USTAOĞLU’NDAN HİZAN’A ZİYARET | ||
Hizan ilçesini ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu, “Devlet imkanları dağa değil halka hizmete döndü" dedi. | ||
HİZAN Haberi | ||
![]() |
||
|
||
Vali Ustaoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Hizan ilçesinde, Hükümet konağı önündü Hizan Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ve kurum amirleri karşıladı. Kaymakamlık makamına geçerek Hamitoğlu'ndan bilgi alan Ustaoğlu, daha sonra Kültür Merkezi konferans salonunda mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.
İlçeyi ziyaret ederek hasbihal etmek, varsa problemleri not alarak 2018 yılı için de bunları değerlendirip hayatta geçirme noktasında talepleri alacaklarını belirten Ustaoğlu, konuşmasında şunları kaydetti:
DEVLETİN ŞEFKATİNİ VE MERHAMETİNİ MUHTARLAR ÜZERİNDEN VATANDAŞA ULAŞTIRIYORUZ En ücra köşesindeki vatandaşlara devletin şefkatini ve merhametini muhtarlar üzerinden vatandaşa ulaştırdıklarını vurgulayarak, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bölge ve köyünüzde emniyet ve huzurun tesisi adın yapacağınız yardımlar çok fazladır. Yaşadığımız bu kritik süreçte bizim en büyük silahımız olan dayanışma, kardeşlik ve birliğimizi en üst seviyede tesis etmemiz lazım. Şuan bölgemizde bu alamda çok güzel bir birlikteliği kardeşliği ve huzuru yaşıyoruz. Acıları sıkıntıları sizler yaşadınız. Özellikle 2018 bu noktada kritik bir yıldır. Bu zamana kadar ki yapılan mücadelenin biz inanıyoruz ki çok daha üst düzeyde mücadele ile 2018 yılı bölgemizde terörün T sinin bile anılmayacağı güzel bir iklimi ve ortamı oluşacağına inanıyorum. Sayın bakanımız düne kadar ulaşılamaz erişilemez denilen tepelerde mesajlar veriyor. Bir gün Kato, bir gün Tendürek’te başka gün ise ülkemizin en kritik noktalarında güvenlik güçleri ile buluşuyor. 2018 yılını bu anlamda çok iyi mücadele içinde geçireceğimize inanıyoruz."
Konuşmasının ardından İlçe emniyet ve jandarma karakol komutanlığını ziyaret eden Ustaoğlu, güvenlik güçlerine moral verdi. Ustaoğlu, ardından Kanun Hükmünde Kararname ile görevlendirme yapılan Hizan Belediyesine geçerek çalışmalar hakkında Hamitoğlu'dan bilgi aldı. Kaymakamın Belediye görevinde çok güzel hizmetlerin altına imza attığını dile getiren Ustaoğlu, "Halka hizmet böyle olur. 12 milyon borçla alanını bir belediyeydi. 6 milyonluk kısmı ödenmiş. Bu yıl diğer borçları da kapatır. Bir yandan hizmet bir yandan da borçlar ödeniyor. Halka zere kadar hizmet edilmemiş o kadar da borç bırakılmış bir belediyenin borçlarını ödüyoruz. Bu millete ve devlete hizmet etmesi gereken araçlar maalesef örgütün hizmetine tahsis edilmiş. Bu araçların nasıl kullanıldığını zaman zaman medyadan görüyorduk. Ama Allah'a şükür gelinen noktada devletin imkanları artık millete hizmete gidiyor. Artık devlet imkanları dağa değil halka hizmete döndü." ifadelerini kullandı. |
||
|
||
Etiketler: VALİ, USTAOĞLU’NDAN, HİZAN’A, ZİYARET, |
|